FAM'S FOODHOUSE

FAM'S FOODHOUSE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fam's Foodhouse. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2022 om 14:16 decent food, feels like home made
12 apr 2022 om 11:22 De loaded fries waren super lekker, en het was snel bezorgd. Hier gaan we vaker bestellen!
11 apr 2022 om 19:52 Het eten was heerlijk. Lekker gekruid en vers!! En een grote portie. Zeker voor herhaling vatbaar
8 apr 2022 om 22:46 I like it
30 mrt 2022 om 20:33 Super lekker
29 mrt 2022 om 0:36 I'm sorry but this was the most tasteless beef curry of my entire life. Any recipe on google would have been better... no sign of veggies or tastemakers, watery meat in a distant spice blend. I don't understand why anyone would try to sell this...
28 mrt 2022 om 20:33 Lekker gegeten en tijdig bezorgd!
27 mrt 2022 om 21:24 We hebben erg genoten van het eten!! Bedankt voor de goede service en het heerlijke eten, hier gaan we vaker bestellen!!
27 mrt 2022 om 21:11 Heerlijk eten en erg vriendelijk personeel!
21 mrt 2022 om 20:25 Heerlijk eten en goeie porties volgende keer wat anders proberen.
18 mrt 2022 om 10:35 Lekker eten en vriendelijke bezorging. Ik ga vaker bestellen!
17 mrt 2022 om 23:03 Eten was precies op tijd klaar om afgehaald te worden. Thuis aangekomen was alles nog perfect warm en erg smakelijk. Bedankt en tot de volgende keer!